Ο χορός είναι ένα θαυμάσιο σχολείο της ζωής!

 

Mαθήματα κλασσικού από ηλικία 4-8 ετών δύο φορές την εβδομάδα από μια ώρα. Από οχτώ ετών και πάνω δυο ώρες κλασσικού. Σε προεπαγγελματικά τμήματα μπορεί να εγγραφούν μαθητές από οχτώ ετών και πάνω, οι οποίοι παρακολουθούν υποχρεωτικά τέσσερα μαθήματα την εβδομάδα, διάρκειας μιάσιμης ώρας το καθένα. Τα πιο προχωρημένα παιδιά παρακολουθούν πέντε με έξι μαθήματα την εβδομάδα. Τα προεπαγγελματικά τμήματα προετοιμάζονται για διαγωνισμούς χορού.

 

Μαθήματα τζαζ / σύχρονου λειτουργούν για τμήματα αγοριών και κοριτσιών και τμήματα για αρχάριους για όλες τις κατηγορίες. Τα μαθήματα είναι από μία ώρα μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Τα προεπαγγελματικά τμήματα προετοιμάζονται για διαγωνισμούς χορού.

 

Μαθήματα Latin International & Social Dancing (Salsa, Bachata)

 

Μαθήματα Μεθόδου Feldenkrais που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και επαγγελματικές ιδιότητες. Στόχος είναι βελτιώσει την κίνηση και την λειτουργικότητα του ατόμου, να αυξήσει την άνεση, το εύρος, την ευλυγισία, και τον συντονισμό των κινήσεών. Για εγκύους 1-8 μηνών προσφέρεται ένα πρόγραμμα 6 μαθημάτων με ειδικά σχεδιασμένες και ήπιες ασκήσεις που βοηθούν την γυναίκα να διατηρήσει ευελιξία, σταθερότητα και άνεση κατά το περπάτημα και στην όρθια θέση ελεύθερη και ανεμπόδιστη αναπνοή. Για χορευτές και αθλητές τα μαθήματα επικεντρώνουν στην έξυπνη διαχείριση της δύναμης και αναπνοής κατά την διάρκεια μιας άσκησης, την αποφυγή τραυματισμών, την βελτίωση της ευελιξίας, της ταχύτητας και πλαστικότητας του σώματός και τον εμπλουτισμό του κινητικού λεξιλογίου.

 


 

© 2016 - Claire Dance School